reviews - Speksteen-creaties

Ga naar de inhoud
Review Beeldhouwafdeling Harolds Rotterdam

Half oktober 2012 zijn we naar Harolds in Rotterdam gegaan.
De winkel heeft voor de  steensoorten een apart afhaalmagazijn die een straat verder ligt dan de winkel zelf.
Qua assortiment zijn ze niet erg groot maar er is voldoende keus en zijn de steensoorten per soort apart gesorteerd in grote bakken.
Bij binnenkomst kwam er niet meteen personeel naar ons toe, wat ikzelf als enorm prettig ervaar want dan kan ik ongedwongen een eerste indruk opdoen van de winkel zonder het gevoel te krijgen meteen te moeten kopen.
lees verder   foto's
Review De Beeldhouwwinkel in Den Haag

Op 03-06-2017 verraste mijn partner mij door mij mee te nemen naar De Beeldhouwwinkel in Den Haag aan de maanweg 68 in hun nieuwe onderkomen. Ze liggen letterlijk twee minuten rijden van de ringweg A4 en was het een stuk beter aan te rijden dan hun oude onderkomen.
Bij aankomst was het niet te missen met een groot spandoek met de naam De Beeldhouwwinkel aan het hek en een hele lading pallets met diverse soorten natuursteen, waaronder veel marmersoorten.

Dit nieuwe onderkomen is aanzienlijk....... lees verder   foto's
Review Beeldend in steen in Dronten

Op zaterdag 13-06-2015 zijn we naar beeldhouwerij Beeldend in steen in Dronten, gegaan. Ik had op de website al gezien dat ze veel leuke stenen hadden en voor een hele scherpe prijs. In verhouding met andere beeldhouwwinkels waren ze met diverse steen soorten tot soms wel €1,- per kilo goedkoper. Dat maakte ook dat we erheen zijn gereden omdat als ik ongeveer 100 kilo steen zou kopen ik met gemak de benzinekosten terug had verdient en ook nog had bespaard.
Beeldend in steen is een onderdeel van een beeldhouwerij die grafstenen maakt van natuursteen waardoor het in eerste instantie niet helemaal zichtbaar is.... lees verder foto's

© alle rechten voorbehoudenTerug naar de inhoud